Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/kmo-portefeuille.jpg

KMO portefeuille

De Vlaamse Overheid erkent onze opleidingen al +10 jaar via de KMO-portefeuille. Hierdoor bent u als bedrijf zeker van kwaliteit en ontvangt u 20 à 30% steun.

Opgelet: nieuwe regelgeving vanaf 1/12/2019

 

Wat is de KMO-portefeuille?

De KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid waardoor u als bedrijf financiële steun krijgt voor de aankoop van opleidingen en adviezen die de kwaliteit van uw onderneming verbeteren.

Erkend voor opleidingen

SBS Skill BuilderS is erkend voor de pijler opleidingen van de KMO-portefeuille. Onze eerste erkenning dateert van 2006, de huidige erkenning – via een Qfor-certificaat – loopt van 29/11/2019 t.e.m. 29/11/2022. Enkel organisaties met ervaren, gekwalificeerde trainers worden erkend: u bent bij ons dus zeker van kwalitatieve trainingen.

Wat betekent dit voor u?

  • Bent u een kleine onderneming en investeert u in één van onze opleidingen?
    Dan geniet u vanaf 1/12/2019 nog 30% steun via de KMO-portefeuille met een maximum van 7.500 euro steun per jaar.
  • Bent u een middelgrote onderneming, dan krijgt u 20% steun met een maximum van 7.500 euro steun per jaar.

Meer info over de voorwaarden en aanvraag vindt u op de site van de KMO-portefeuille.

Talent Academy

Ontdek onze future proof opleidingen!

sfeerbeeld

Hulp nodig bij het aanvragen van de KMO-portefeuille?

We helpen u graag! Neem contact op met ons. Wij geven antwoord op uw vragen en helpen u met uw aanvraag. U kan ook altijd terecht bij 1700, het gratis informatienummer van de Vlaamse Overheid.

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Comfortabel met je talenten. Les het inzicht van onze expert coach Anouk Smets

Comfortabel met je talenten

Inzicht

Praat jij makkelijk over je talenten? Kan je ze snel benoemen? Sta jij af en toe wel eens stil om te ontdekken wat je talenten exact zijn? Tja,... jezelf talenten toewijzen, dat is niet gemakkelijk. Maar hoe komt dat toch? Waarom vinden we het evidenter om anderen een pluim te geven, maar staan we met onze mond vol tanden wanneer we onze eigen talenten moeten opsommen? Wil jij ook graag je talenten kennen en je er ook bij op je gemak voelen? Lees dan zeker de drie aandachtspunten van onze expert loopbaancoach Anouk Smets.

De 7 V's van je innerlijke kompas, ook in crisissituaties

De 7 V's van je innerlijk kompas

Inzicht

Crisissituaties brengen heel wat emoties met zich mee. En die emoties zijn soms zelfs zo heftig dat ze ons compleet overspoelen of bevriezen. Hoe kan je er nu voor zorgen dat je niet voorbijgaat aan die emoties maar tegelijkertijd ook wel je pad blijft volgen en groeit? Geïnspireerd op de adviezen van Dr. Jim Taylor geeft onze expert loopbaancoach Anouk Smets enkele handvaten om in tijden van crisis je innerlijk kompas terug te vinden en meester te blijven over de weg die je wil bewandelen. 

Ruth Van Impe, HR Manager bij Skill BuilderS geeft haar kijk op boemerang-rekrutering

Waarom (g)een ex-medewerker aanwerven?

Inzicht

Boemerang-rekrutering of het aanwerven van ex-medewerkers kan deel uitmaken van een rekruteringsstrategie en die begint al bij de offboarding. Maar waarom zou je inzetten op het gericht aantrekken van medewerkers die ooit het bedrijf (al dan niet vrijwillig) verlaten hebben? Lesley Arens van het HR-vaktijdschrift #ZigZagHR vroeg onze collega Ruth Van Impe naar haar visie. Ruth is HR Manager bij Skill BuilderS en zelf een mooi voorbeeld van een succesvolle boemerang-rekrutering.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor