Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner4.jpg

Waarom wij?

Talent development maakt en houdt uw bedrijf future proof. Kies dus voor een stabiele partner die bij u past. Dit zijn 4 redenen waarom klanten voor ons kiezen.

Klantgedreven co-creatie

U wil een partner die naar uw uitdagingen luistert en ze begrijpt, en u betrekt bij de ontwikkeling van het leertraject, zodat dat werkt voor uw medewerkers.

Bij SBS Skill BuilderS zetten we bewust in op:

  • Co-creatie met onze klanten: dat zorgt voor herkenbare leertrajecten met een hoge ROI.
  • Een polyvalent team dat vanuit diverse expertises meewerkt aan uw leertraject.
  • Betrokken, gepassioneerde medewerkers die proactief de beste oplossing zoeken.

Hands-on en resultaatgericht

U wil niet het zoveelste abstracte managementmodel of een vrijblijvende teambuilding, maar een resultaatgericht leertraject met een mix van theorie en praktijk.

Reken bij ons op een hands-on aanpak met zichtbaar effect op de werkvloer. We nodigen deelnemers uit tot actieve participatie en geven hen geen kans om achteruit te leunen. De reden? Door te doen, onthoud je beter. We zijn dus eerder resultants dan consultants.

Iedereen aan boord

U wil leertrajecten voor elk niveau van uw organisatie, niet enkel voor het management.

SBS Skill BuilderS vindt iedereen in uw organisatie waardevol en kan aan de slag op elk niveau. Onze mensen praten even gemakkelijk met een blue collar als met een white collar medewerker. Waar nodig nemen we de hele organisatie mee. Ook meertalige trajecten (NL – FR – EN – DU) zijn mogelijk.

Betrouwbaar

U verkiest een partner die financieel stabiel is, continuïteit garandeert en het ruimere plaatje van uw organisatie ziet.

SBS Skill BuilderS is:

  •  Large enough to cope: intussen zijn we een uit de kluiten gewassen KMO met +250 medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. Continuïteit gegarandeerd dus.
  •  Small enough to care: we gaan graag de extra mile en liggen nog steeds wakker van een ontevreden klant. We werken vanuit passie en dat zal u merken.

Reken bij ons op een end-to-end aanpak waarbij we de logistieke en administratieve ondersteuning op uw vraag ook voor onze rekening nemen.

 

Onze visie op Talent Development

Maak kennis met ons team

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Comfortabel met je talenten

Inzicht
Comfortabel met je talenten. Les het inzicht van onze expert coach Anouk Smets

Comfortabel met je talenten

Praat jij makkelijk over je talenten? Kan je ze snel benoemen? Sta jij af en toe wel eens stil om te ontdekken wat je talenten exact zijn? Tja,... jezelf talenten toewijzen, dat is niet gemakkelijk. Maar hoe komt dat toch? Waarom vinden we het evidenter om anderen een pluim te geven, maar staan we met onze mond vol tanden wanneer we onze eigen talenten moeten opsommen? Wil jij ook graag je talenten kennen en je er ook bij op je gemak voelen? Lees dan zeker de drie aandachtspunten van onze expert loopbaancoach Anouk Smets.

De 7 V's van je innerlijk kompas

Inzicht
De 7 V's van je innerlijke kompas, ook in crisissituaties

De 7 V's van je innerlijk kompas

Crisissituaties brengen heel wat emoties met zich mee. En die emoties zijn soms zelfs zo heftig dat ze ons compleet overspoelen of bevriezen. Hoe kan je er nu voor zorgen dat je niet voorbijgaat aan die emoties maar tegelijkertijd ook wel je pad blijft volgen en groeit? Geïnspireerd op de adviezen van Dr. Jim Taylor geeft onze expert loopbaancoach Anouk Smets enkele handvaten om in tijden van crisis je innerlijk kompas terug te vinden en meester te blijven over de weg die je wil bewandelen. 

Wat zijn de skills van de toekomst voor de HR Business Advisor?

Inzicht
HR Skills van de toekomst?

Wat zijn de skills van de toekomst voor de HR Business Advisor?

De HR business partner of advisor kruipt alsmaar meer in de rol van een consultatieve business partner. Was HR vroeger de vertrouwenspersoon om alle HR-gerelateerde topics even op te lossen, dan wordt zij vandaag meer een interessante challenger. Steven Van Mol, Managing Partner en Leadership expert bij Skill BuilderS, geeft in de mei-editie van het #ZigZagHR-tijdschrift zijn kijk op de HR Skills van de toekomst.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor