Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner7.jpg

Re-integratie

Ben je al even afwezig op het werk? En wil je de opties verkennen om stap per stap terug aan de slag te gaan? Contacteer ons voor info op maat over re-integratie.

Stap per stap terug aan de slag

Langdurige afwezigheid op het werk leidt tot minder inkomen en sociale contacten, dat wist je zelf al. Hoe langer je afwezig bent, hoe moeilijker het is om terug aan de slag te gaan. Dat is zelfs wetenschappelijk bewezen. Maar wat als je dat wel wil, maar de stap naar je vroegere job (nog) te groot is? Een re-integratietraject kan dan uitkomst bieden.

Het doel van een re-integratietraject?

In een re-integratietraject verken je samen met je werkgever, de preventieadviseur-arbeidsgeneesheer en een re-integratiecoach de mogelijkheden om terug te beginnen werken via bijvoorbeeld een (tijdelijk) aangepaste job.

Blijkt dat mogelijk? Dan stellen we een re-integratieplan op en ga je stap per stap terug aan de slag. Komt de re-integratie te vroeg? Dan volgt om de 2 maanden een nieuwe evaluatie. Is re-integratie niet mogelijk? Dan bekijken we samen wat jouw opties zijn.

Dit wettelijk re-integratietraject is voorzien sinds begin 2017. Let wel: het traject is niet van toepassing bij een arbeidsongeval of beroepsziekte.

sfeerbeeld

Wil je jezelf goed voorbereiden op je terugkeer naar je werkplek, collega’s en werkgever?

Loopbaanbegeleiding geeft jou alvast een stevige ruggensteun.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor