Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Cases

Filter
Case Skill City Orange

Telefonisch contact opnemen met potentiële klanten blijft een uitdaging voor iedere sales. SBS Skill BuilderS vertaalde de leerdoelstellingen in videomateriaal, praktische tips en oefeningen. Resultaat: vernieuwende ideeën, efficiënte oplossingen en hoge tevredenheid.

Case Outplacement Ravago

SBS Skill BuilderS slaagt erin om een mooie balans te vinden in het respecteren van de privacy van de betrokken medewerker enerzijds en om anderzijds de opdrachtgever toch voldoende te informeren, zodat de meerwaarde van en voor iedere partij duidelijk in kaart kan worden gebracht.

Case Outplacement Colruyt

SBS Skill BuilderS leverde heel mooi werk in ons herstructureringsdossier. Hun professionele ondersteuning was een hele geruststelling in dit verhaal.

Baloise - Leadership

Baloise Insurance is ervan overtuigd dat gelukkige medewerkers en hechte teams het verschil maken en ervoor zorgen dat  de bedrijfsobjectieven gerealiseerd worden. Aangezien het Sales team Non-Life Retail Zuid uitgebreid werd met nieuwe collega's, deed Christophe de Moraes, Director Non-Life Retail Zuid, een beroep op SBS Skill BuilderS om de teamdynamiek in zijn team verder te versterken.

Umicore - Leadership

Umicore Precious Metals Refining wilden de leden van het managementteam op één lijn krijgen en met één stem doen spreken. Het doel? Sterkere cohesie bij het management, betere beslissingen, meer eigenaarschap en managers die verder kijken dan hun afdeling.

BNP Paribas Fortis - Career Coaching

De financiële sector wordt geconfronteerd met ingrijpende veranderingen en ook deze sterke speler ontsnapt daar niet aan.

Orange - Talent Development

Deze sterke speler in de B2B telefoniewereld wilde zijn positie in de markt van digitale telefonie verder versterken. De sleutel? Hun business experts helpen om de Orange-producten top of mind te houden, wat geen eenvoudige taak is in de huidige digitale transformatie.

 

Baloise - Leadershiptraject

In 2013 ontstond Baloise Insurance uit de fusie van 3 verzekeringsmaatschappijen: Nateus, Avéro en Mercator. Een jaar later, nadat de integratie van de meeste processen al was begonnen, kreeg SBS Skill BuilderS de kans om het ‘Values in action’ traject mee uit te werken. Het doel? Eén bedrijfscultuur voor Baloise Insurance.

Gryson - Career Coaching

Toen deze tabaksfabrikant in 2012 werd overgenomen door Japan Tobacco International (JTI), werden belangrijke investeringen doorgevoerd en extra medewerkers aangeworven. Op 7 oktober 2014 kondigde het moederbedrijf echter onverwacht aan dat Gryson – JTI medio 2018 de deuren zou moeten sluiten.

 

ING - Career Coaching

Toen ING België voor een reorganisatie stond, deden ze beroep op SBS Skill BuilderS om hun talenten daarbij te begeleiden.

IKEA - Career Coaching

SBS Skill BuilderS is al jaren de vaste outplacementpartner bij individuele ontslagen in alle Belgische vestigingen van dit woonwarenhuis.

Bpost - Career Coaching

Bpost schakelde ons in om medewerkers voor te bereiden op heroriënteringsgesprekken bij een ingrijpende reorganisatie. Intussen versterkten we onze partnership verder: we zijn nu hun vaste outplacementpartner en ondersteunen hun leidinggevenden.

Tevreden klanten
umicore
Baloise
Gryson
Ikea

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor